Eilen oltiin Sulon kanssa toista kertaa kanakoiraharrastajien treeneissä Ruskolla. Tällä kertaa oli eri kouluttaja ja treenattiin vain vesinoutoa. Keli oli viileämpi kuin viime viikolla, aurinko ei pahemmin paistanut. Niinpä Sulo ilmeisesti päätti, että sää ei ole suotuisa uimiselle. Poitsu tuli kyllä kahlaamaan, mutta vain sen verran, että mahanalus kastui. Edes hirvenpaisti ei houkutellut tulemaan uintisyvyyteen.

Itse noutopuolella kuitenkin tapahtui huimaa edistystä. Viime viikollahan Sulo lähinnä vain peruutti, kun näytettiin fasaania, mutta nyt otti telkän suuhunsa rantavedestä ihan ilman houkuttelua.

Se telkkä me saatiinkin sitten viemisiksi kotiin lisätreenausta varten. Lintu on nyt pakkasessa, mutta en ole vielä päättänyt käytänkö koko lintua vai otanko vain siivet ja laitan ne dummyn päälle.

Nyt Sulo on hoidossa mamman ja pappan luona Liedossa, kun Dora ei pääse Suloa hoitamaan ja me ollaan Janin kanssa tänään koko iltakin poissa. Hyvin on kuulema hoitopaikassa mennyt, ettei vaan menisi liiankin hyvin..Päättämätön Meillä on talo hiljainen...