Iskä kertoi, että Sulo oli jo ottanut seisonnan västäräkille... No, tänä aamuna, kun oltiin aamupissalla, niin pihalla oli fasaaneja. Uros ja kaksi naarasta. Koitin usuttaa Suloa fasaaneja kohti, mutta poitsu vaan kulki nenä maassa, että "mikäs, mikäs tässä on mennyt", mutta ei tajunnut lintuja, jotka oli vain muutaman metrin päässä. Kyllä meinas mami joutua epätoivon valtaan. Mikä kanakoira tästä tulee, kun nenä maassa kuljetaan, mutta lintua ei huomata vaikka siihen melkein törmää. Huh huh.

Jotain uuttakin on opittu. Sulo sai tänään maistaa keitettyä hirvenlihaa ja se olikin tosi herkkua. Sen voimalla opittiin menemään maahan. Tai ainakin maahanmeno alkaa jo muistuttaa oikeaa suoritusta. Aikaisemmin olen Suloa hoututellut maahan herkuilla. Koira joko tulee suoraan päin tai jos sen maahan, niin kellahtaa heti kyljelleen. Tänään ensi kertaa pysyttiin oikeassa asennossa ainakin sekuntti. Vau!

Ensi viikosta onkin tulossa jännä. Maanantaina mennään rokotuksille. Silloin saadaan myös uutta tietoa, joko Sulon toinen kives on laskeutunut. Toivottavasti. Ei tarvitsisi enää murehtia... Tiistaina mennään sitten pikkupentujen leikkikouluun. Mukavaa, että Sulo pääsee purkamaan energiaa muiden samanikäisten pentujen kanssa. Niistä kertoilen sitten tuonnempana lisää.

Hauskaa vapun loppua!